Even een overzicht van smaken en vullingen.
Doorgaans worden de taarten met 3 lagen vulling gemaakt.
Taart:
Vanille biscuit
Chocolade biscuit
Red Velvet
Jam:
Aardbei
Kersen
Bosvruschten
Frambozen
Blauwe bes
Mango
Abrikoos
Bramen
Ananas
Lemoncurd
Salted caramel
Caramel
Vullingen:
Slagroom
Banketbakkersroom
Hazelnootbavarois
Citroenbavarois
Aardbeienbavarois
Chocoladebavarois
Bloedsinaasappelbavarois
Frambozenbavarois
Bosvruchtenbavarois
Kersenbavarois
Perenbavarois
Witte chocoladebavarois
Advocaatbavarois
Amarettobavarois
Caramelbavarois
Ananasbavarois
Nougatbavarois
Koffiebavarois
Mango/abrikoos bavarois.
Salted caramelbavarois
Appel/kaneelbavarois
Bananenbavarois
Om te maskeren: (dit is de laag tussen de marsepein of fondant)
Ganache:
Witte chocolade
Melkchocolade
Pure chocolade
Italiaanse merenigue botercreme
Afwerking:
Fondant vanille
Marsepein.